Over ons

MiniMuslims™️

MiniMuslims™️

Het verhaal

Het merk Mini Muslim kwam ’s nachts tot leven terwijl ik mijn kleintje in slaap bracht.
Het begon allemaal toen we alles in het boek probeerden om onze baby in slaap te brengen.
Hij sliep alleen maar naar het geluid van een stofzuiger, maar dat geluid hield me wakker.
We bleven allemaal slapen en dit bleef maandenlang (8 maanden en 5 dagen om precies te zijn!) Op een dag dacht ik dat ik de Koran zou afspelen om hem te helpen slapen.
Ik gebruikte een kalmerende opname en tot mijn verbazing viel hij in slaap! Zijn favoriete voordrager was Shaikh Abdul-Rahman Al-Ossi en zijn favoriete hoofdstuk was Surah al-Kahf.
Waar hij ook was, hij viel in slaap door Surah al-Kahf.
Ik riskeerde zelfs om hem mee te nemen naar mijn werk, omdat ik iets had dat hem zou helpen om te slapen.
Naarmate de tijd vorderde sliep Mohammed Habeeb beter, en wij ook.
We voelden ons weer menselijker maar we werden elke ochtend wakker door de lege accu van de telefoon, wat ons veel ongemak veroorzaakte.
Na nog eens 8 maanden besloot ik om onderzoek te doen naar producten speciaal voor baby’s en om ze in slaap te krijgen.
Op een avond in de Ramadan zegende Allah (swt) mij met het idee om een ​​wiegmobiel te maken die de koran en slaapliedjes met een achtergrond met aangename geluiden afspeelt.
Geen lege batterijen meer!
Veel aandacht en tijd gingen naar de MiniMuslim wiegmobiel, we wilden het vanaf het begin goed doen. Veel slapeloze nachten gingen voorbij aan het product, ik maakte zelfs een prototype van de wieg mobiel thuis. Alhamdulillah, met de hulp van Allah (swt) hadden we eindelijk een product dat islamitische verantwoord was.
Het wieg
mobiel speelt Koran die wordt gereciteerd door een lokale getalenteerde Koran reciteur en de slaapliedjes worden gezongen door lokale kinderen. Met de vooraf geïnstalleerde geheugenkaart in het wiegmobiel kunt u meer recitaties of smeekbeden van uw keuze toevoegen een geweldige manier om uw kind vanaf jonge leeftijd te leren!
Ons doel is niet alleen om producten te maken om ze te maken, we willen zinvolle producten maken die voor een lange tijd worden gebruikt en een verwelkomend verschil maakt in de levens van degenen die het gebruiken. Met het wiegmobiel kunnen we verantwoordelijke ouders zijn en onze baby’s een begin geven waar we altijd al naar op zoek waren, door hen op jonge leeftijd kennis te laten maken met de schoonheid en gunsten van de Koran.
Ik weet zeker dat er veel andere ouders zijn die meemaken wat ik heb meegemaakt. Lange, vermoeiende en slapeloze nachten met als gevolg een slechte gezondheid en een baby die overstuur raakt! Alhamduillah, onze kleine Mohammed slaapt nu ongeveer 12 uur per nacht, en de wiegmobiel speelt er een enorme rol in.